ComunicadoPalauOrfeo 1O

El Palau de la Música y el Orfeó Català condenan las "desmesuradas acciones policiales" en Barcelona

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana y la Associació Orfeó Català han difundido un comunicado -arriba reproducido- donde condenan las "desmesuradas acciones policiales". Asimismo, comunican que se adhieren a la huelga general convocada para este miércoles 3 de octubre:

Davant dels fets viscuts aquest diumenge 1 d’octubre arreu de Catalunya, des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i de l’Associació Orfeó Català manifestem el nostre enèrgic rebuig  davant les desmesurades accions policials en contra de les persones que van voler expressar el seu dret a decidir.  Hem viscut un greu atac en contra de la democràcia, de la llibertat d’expressió i dels drets fonamentals que creiem que no podem obviar.

Tant la Fundació com l’Associació Orfeó Català continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, en la defensa de la seva cultura i identitat, expressada sempre d’una manera cívica, pacífica i exemplar.

I és per això que aquest dimecres 3 d’octubre el Palau de la Música Catalana romandrà tancat adherint-se a la convocatòria d’aturada general.