Auditori Cat 

L´Auditori y el Museu de la Música se suman a la huelga general del 3 de octubre

Además de lo comunicado por el Palau de la Música, L´Auditori y el Palau de la Música de Barcelona han facilitado el siguiente comunicado, en el que se suman a la huelga general del 3 de octubre, "como respuesta a la grave vulneración de los derechos y libertades que se han producido contra la ciudadanía de Cataluña". Queda así anulado el primer concierto de la integral de los cuartetos de Beethoven por el Cuarteto Casals:

L'Auditori, el Museu de la Música i els treballadors se sumaran demà, dia 3 d’octubre, a l’Aturada General convocada com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats que s’han produït contra la ciutadania de Catalunya.

Així doncs, queden cancel·lades totes les activitats previstes per demà. D’acord amb el Quartet Casals, s’anul·la el primer dels tres concerts de la Integral Beethoven que havia  d’inaugurar de la Temporada de Música de Cambra demà a les 20:00h a la Sala 2. L’Auditori i el Quartet Casals estan treballant per buscar una nova data i poder oferir al públic aquest concert.  Les persones que tinguin entrades per aquest concert poden esperar a la nova data i rebran el canvi automàticament o les poden canviar per qualsevol dels altres concerts de la Integral Beethoven previstos pels dies 5 i 6 d’octubre i 27, 29 i 30 de maig.

El Museu de la Música tancarà les seves portes i queden suspeses també les sessions de demà dels Clubs de Música organitzats conjuntament amb Biblioteques de Barcelona.

Des de la música i la cultura refermem el nostre compromís en la defensa dels drets civils, la democràcia i les llibertats.