orfeo catala c antoni bofill 48224 1

El Orfeó Català hace público su apoyo a la Generalitat de Catalunya ante el referéndum de independencia

El Orfeó Català acaba de hacer público su apoyo a la Generalitat de Catalunya ante el referéndum de independencia, a través de un comunicado que a continuación traducimos:

"Davant dels fets dels darrers dies i, especialment, dels esdevinguts avui en relació amb la situació política que es viu a Catalunya, l’Associació Orfeó Català, fidel al seu compromís amb la defensa de la cultura del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret de decidir, condemna qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets.
En aquest sentit, l’Associació Orfeó Català manifesta públicament el seu suport al Govern de la Generalitat i a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets.
L’Associació Orfeó Català continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, en la defensa de la seva cultura i identitat, expressada sempre d’una manera cívica, pacífica i exemplar.

Barcelona, 20 de setembre de 2017"

"Ante los hechos de los últimos días y, especialmente, de los acontecidos hoy en relación a la situación política que se vive en Cataluña, la Associació Orfeó Català, fiel a su compromiso con la defensa de la cultura del país, de la democracia, de la libertad de expresión y del derecho a decidir, condena cualquier acción que pueda impedir el pleno ejercicio de estos derechos.
En este sentido, la Associació Orfeó Català manifiesta públicamente su apoyo al Gobierno de la Generalitat y a todas las personas, entidades e instituciones que trabajan para garantizar estos derechos.
La Associació Orfeó Català continuará apoyando la voluntad del pueblo de Cataluña, en la defensa de su cultura e identidad, expresada siempre de una manera cívica, pacífica y ejemplar.

Barcelona, 20 de septiembre de 2017".

Foto: Antoni Bofill