LogoPlateaNuevoCompleto
LogoPlateaNuevo V
bannerPMflores550x100dic

palco Liceu turandot 2019 

El Liceu, L´Auditori y l'Orfeó Català reclaman diálogo político ante la sentencia del 'procés'

El Liceu, L´Auditori y l'Orfeó Català han manifestado publicamente su posicionamiento ante la sentencia del 'procés' que se ha dado a conocer esta mañana. Con sendos mensajes en redes sociales (L´Auditori y el Liceu) y comunicados de prensa (l'Orfeó Català, difundido también por el Palau de la Música Catalana) todas las instituciones han reclamado la vía del diálogo para alcanzar una pronta resolución. 

Twitter del Liceu

El Gran Teatro del Liceu, como casa de concordia, y consciente del grave momento emocional que vive nuestra sociedad, defiende el diálogo político como la única vía para la resolución urgente de este conflicto. Por lo que respecta al día de hoy el Liceu tiene previsto mantener la actividad programada, manteniendo el teatro como un espacio abierto a la libertad de expresión.

Twitter de L´Auditori

La prisión no solucionará un problema que es político. Desde la cultura reivindicamos el uso de la palabra y la escucha para resolver los conflictos y hacer avanzar a la sociedad.

Comunicado de l´Orfeó Català

L’Associació Orfeó Català, una de les entitats de referència de la cultura i tradició coral catalanes, que defensa la llibertat d’expressió i el dret a decidir, manifesta el seu posicionament en contra de la sentència dictada pel Tribunal Suprem, en considerar-la injusta. Una sentència que empitjora la situació del país i ens allunya de la resolució del conflicte.

L’Associació considera que el conflicte que viu Catalunya s’ha de solucionar des del diàleg polític i per això demana a tots els responsables polítics que es posin d’acord per trobar vies de sortida a aquesta situació, que també ha de permetre l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats. L’Associació vol expressar també el seu suport i solidaritat amb els que són privats de la seva llibertat, amb les persones que han de viure a l’exili i a les seves famílies. 

L’Associació Orfeó Català continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, en la defensa de la seva cultura i identitat, expressada sempre d’una manera cívica, pacífica i exemplar. 

 

 

AYUDANOS PlateaMagazine 500

PLATEACONCIERTOSREV0 150 kb
250x250 beckmesser Miura Tchaikovsky LF
Jaroussky LesArts dic19
PlateaMagazine 250x250
250x250 MyOperaPlayer TR PLATEA
IBERM Abono Navidad Platea dic banner
public plateamagazine 250X250 0FGC 1920
donizetti bergamo festival
OperaTF RIGOLETTO Platea Banner250x250px
PLATEA MAGAZINE AIDA CAST 250x250
BannerPlatea2019
Platea 19 20 localidades noviembre19
CECILIA VALDES HISPAVISTA 250x250
04 Quorum Ballet platea
Banner Europe Low
ayuda accion apadrina 250x250
fundacion Carreras 2019